Rechtspraktijk Vloet werkzaam vanuit Arnhem in het midden van Nederland, bereikbaar op tel. 026 - 84 84 262

Juridisch advies Arnhem

Juridisch advies Arnhem

Wanneer u op het werk in een nare situatie terechtkomt, kunt u wel wat juridisch advies gebruiken. Het is namelijk erg stressvol als u in een nare situatie zit en u geen idee heeft waar u aan toe bent of wat uw rechten zijn. Bij Rechtspraktijk Vloet geven we juridisch advies in Arnhem op verschillende gebieden, zoals:

  • Ziekte en re-integratie; 
  • Een mogelijk ontslag;
  • Een (dreigend) arbeidsconflict;
  • Een loonbetaling die niet klopt

Juridisch advies voor verschillende situaties

Juridisch advies zorgt ervoor dat u de juiste begeleiding ontvangt en advies krijgt over juridische mogelijkheden. Samen met u wordt er een strategie bepaald die ervoor zorgt dat u zo goed mogelijk uit de nare situatie komt.  Juridisch advies kan in verschillende situaties van belang zijn.

Bijvoorbeeld als u plotseling wordt uitgenodigd voor een gesprek met uw leidinggevende waarin u wordt verteld, dat de e-mails die u aan hem stuurde hem niet bevielen. En dit voor werkgever reden is de arbeidsovereenkomst te beëindigen.

Re-integratie verloopt stroef

Of wanneer uw re-integratie na een periode van ziekte stroef verloopt. Wat moet een werkgever doen om u weer aan het werk te helpen? Welke inspanning mag u van een werknemer verwachten? Het is goed om u daarover in uw specifieke situatie te laten adviseren. Juridische advies geeft duidelijkheid en ruimte om na te denken over de (on)mogelijkheden.

Juridisch advies bij beëindiging arbeidsovereenkomst

In een andere situatie kwam werkgever met het voorstel de arbeidsovereenkomst te beëindigen op basis van de Regelingen voor vervroegd uittreden. Dit betekent dat een werknemer 36 maanden voor zijn AOW-gerechtigde leeftijd een regeling met zijn werkgever kan treffen over vervroegde pensionering. Een besluit om van het aanbod van werkgever gebruik te maken heeft ingrijpende (financiële) gevolgen voor de werknemer. Het is daarom verstandig juridisch advies in Arnhem in te schakelen om deze situatie goed te regelen.

Juridisch advies in Arnhem

Uniek juridisch advies voor jouw situatie

In een arbeidsverhouding komen dus veel verschillende vragen voorbij. Het is goed om u hier tijdig over te laten adviseren door een juridisch adviseur. Door juridische begeleiding vanaf het begin kan vaak een escalatie of verlies van aanspraken worden voorkomen. Juridisch advies bij mij in Arnhem is altijd maatwerk. Dit houdt in dat het gegeven advies volledig wordt toegespitst op jouw situatie. Op die manier komen we gezamenlijk tot de meest geschikte vervolgstappen.

Over Maria Vloet

Bij Rechtspraktijk Vloet verleen ik rechtshulp. Vanuit mijn juridische achtergrond en met mijn expertise op juridisch gebied help ik u het beste uit de situatie te halen, binnen de mogelijkheden. Ik geef juridisch advies in Arnhem op maat. Dit bestaat voor een groot deel uit luisteren naar uw verhaal en vervolgens samen de juiste stappen nemen. Betrokken, deskundig en integer zorg ik voor het oplossen van arbeidsconflicten en zorg ik ervoor dat u weer perspectief krijgt.

Neem contact op voor juridisch advies

Heeft u zelf juridisch advies in Arnhem nodig of bent u op zoek naar meer informatie? Neem gerust contact met mij op. Ik help u graag verder.

Inhoud

Terugbelverzoek

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Links